Tilbage til oversigten

Coaching og konflikthåndtering

Kurset lærer dig at coache og motivere dine medarbejdere. Du får desuden en psykologisk indsigt, der sætter dig i stand til at vende konflikter til positive muligheder.

Tilmeld dig nu

Dit udbytte

  • Få indsigt i kommunikative virkemidler indenfor coaching
  • Lær at bruge coaching, meditation og samtaleteknikker til at løse konflikter
  • Lær at skelne mellem forskellige typer konflikter, konfliktfaser og konfliktadfærd
  • Få 10 ECTS-point fra AU i ledelse

På kurset lærer du at bruge coaching til at løse konkrete ledelsesudfordringer. Du får både et teoretisk fundament og praktisk træning i at bruge specifikke samtaleredskaber. Efter kurset er du mere bevidst om din egen rolle og adfærd i konflikter.

Coaching og konflikthåndtering

Varighed: 6 - 8 uger fra kl. 9 - 16

Pris: 16.200 kr. ekskl. moms

Lokation: København, Aarhus eller online

Samarbejdspartnere

Udbydes af IBA Erhvervsakademi og Erhvervsakademi Aarhus. 

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Lederne Kompetencecenter.

Erhvervsakademi
Erhvervsakademi_1200x800

Sådan ser akademifagets forløb ud

Undervisningsform

I undervisningen arbejder vi med en kombination af teoretiske oplæg og øvelser i grupper, hvor der er mulighed for at træne de forskellige samtaleredskaber. Det sikrer, at du får sat din nye viden i spil, så du kan blive en kompetent coach og konfliktløser. Forløbet er opbygget omkring tre moduler.

På kursets første dag får du udleveret en grundbog og et kompendium. Derudover får du adgang til en række praktiske værktøjer og skabeloner, der hjælper dig med dit eksamensprojekt.

Modul 1: Forståelse og grundregler

Her arbejder vi med forståelse og værdier. Vi ser på, hvordan sproget og måden, vi lytter på, kan være afgørende for, om vi bliver forstået eller misforstået. Vi gennemgår også grundreglerne for god coaching.

Modul 2: Konflikttyper

Her arbejder vi med at genkende forskellige konflikttyper og temaer. Vi undersøger konfliktstil og -adfærd, og vi lærer at genkende konfliktudløsende faktorer. Vi arbejder med cases, som illustrerer, hvad der er på spil i en konflikt. Desuden øver vi os på at bruge en bestemt coaching model.

Modul 3: Fra teori og praksis

Her arbejder vi primært med dine egne cases. Vi hjælper hinanden med at anvende teorien på egen praksis. Hvad er der på spil på din arbejdsplads, og hvordan kan du benytte coaching og værktøjerne til konflikthåndtering.

Eksamen

Du afslutter forløbet med en eksamen, som er en mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og et skriftlig eksamensoplæg. Når du består eksamen, får du 10 ECTS point fra akademiuddannelsen i Ledelse.

Mød dine undervisere

Tudi Langkjær Larsen

Tudi Langkjær Larsen

Tudi er uddannet cand.mag. i psykologi og international udvikling og efteruddannet konfliktmægler fra Københavns Universitet. Tudi arbejder til daglig med konfliktcoaching, mægling og trivselsledelse.

Ole-Jacobsen_1200x800

Ole Jacobsen

Ole Jacobsen er uddannet som proces- og organisationskonsulent og er certificeret underviser i situationsbestemt ledelse. Han har bred erfaring som konsulent, træner og leder i både private og offentlige virksomheder.

Tine-Henriksen_1200x800

Tine Henriksen

Tine er uddannet Cand.merc.-HRM, suppleret med uddannelser som proceskonsulent og Lean Master. Tine ejer konsulentvirksomheden Ottima og arbejder med erhvervscoaching, ledelsessparring og ledelses- og organisationsudvikling.

 

Tilmelding

6-8 uger fra kl. 9 - 16
16.200 kr. ekskl. moms

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er adgangskravene?

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
  • Grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Gymnasial uddannelse (HF, STX, HTX, HHX)
  • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke adgangskravene?

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes til at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel kompetence vurdering.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Du kan forvente at bruge ca. 18. timer ugentligt, selvom der ikke er undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver, samt eksamensforberedelse mellem undervisningsdagene.

Får jeg økonomisk tilskud?

SVU (statens voksenuddannelsesstøtte)

Akademifaget er SVU-berettiget. SVU er en støtte som din virksomhed kan søge til at dække dele af din løn, mens du er under uddannelse.

Læs mere om SVU


Omstillingsfonden

Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. i tilskud til din akademiuddannelse?

Læs mere om dine muligheder

Du kan få mere information om ordningen og dine muligheder ved at ringe til Lederne Kompetencecenter på 3283 3618 eller skrive til uddan@lederne.dk.

Hvordan betaler jeg?

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne Kompetencecenter CVR nr.: 25 13 25 72

Hvad opnår jeg ellers ved kurset?

På dette fag har du mulighed for at udvide med en certificering i Garuda FokusProfilen. Fokusprofilen kan give dig et klart syn på dig selv og forbedre din evne til at aflæse andre.

Med certificeringen har du et praktisk redskab til at placere ansvar og opgaver hos de bedst egnede. Det styrker din gennemslagskraft, og hjælper dig med at skabe stærke og velfungerende teams. 

Pris for tilkøb af Garuda certificering:
7.500 kr. (ekskl. moms)

Læs mere om Garuda FokusProfilen


Mit Lederskab
Når du tilmelder dig et kursus, får du adgang til Mit Lederskab i 6 måneder helt gratis. I Mit Lederskab får du online lederinspirationsmøder, individuel uddannelsessparring og adgang til artikler, video og podcasts om ledelse.

Læs mere om Mit Lederskab

"Jeg er nødt til at fremhæve underviseren som var virkelig god. Han gjorde teorierne meget relaterbare, hvilket, sammen med strukturen med de fire x to undervisningsdage, betød at kurset var virkelig udbytterigt."
Lisa Tveen 2110, Recruiter, Danfoss A/S

Hvordan ønsker du at sammensætte dit uddannelsesforløb?


Er du i tvivl om, hvilken uddannelse der er bedst for dig, og hvordan du skal sammensætte den? Vi hjælper altid gerne med at skræddersy en uddannelsesplan, der passer til dine ønsker og behov.

Ring til 7874 7810 eller bestil et opkald

Bestil et uforpligtende opkald

Ja tak, ring mig op

Se alle akademifag (25)