Tilbage til oversigten

Organisation, udvikling og samskabelse

Lær at forstå, hvilken ledelsespraksis der passer til forskellige former for styring og strategi og brug den viden til at vælge de ledelsesveje, der passer bedst til din situation og organisation.

Omdrejningspunktet for "Organisation, udvikling og samskabelse" er sammenhængen mellem ledelse, styring og strategi.

Som leder skal du kunne vurdere konsekvenserne af forskellige processer i organisationen. Det kan for eksempel være forandringsprocesser eller processer, der er sat i gang af samfundsændringer. Derfor er det nødvendigt at kunne iagttage, analysere, reflektere og handle strategisk. Vi arbejder også med forskellige perspektiver på organisationsudvikling, strategisk udvikling og forandringsledelse, så du bliver i stand til at iværksætte handleplaner og lede og forankre organisatoriske processer og forandringer.

Organisation, udvikling og samskabelse er et obligatorisk fag på modul 3, på Diplomuddannelsen i ledelse.

Du har også mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse

Tilmeld dig nu

Organisation, udvikling og samskabelse

Varighed: 6 dage kl. 9 - 16

Pris: 21.400 kr. ekskl. moms

Lokation: Kolding og København

Vores samarbejdspartnere

Udbydes af IBA Erhvervsakademi og DTU.

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Lederne Kompetencecenter

Erhvervsakademi
DTU

Mød din underviser

Nanna-Meilbak_1200x800

Nanna Meilbak

Nanna er cand.scient.pol. og lektor på DTU og arbejder inden for områderne ledelse, økonomi- og virksomhedsstyring og implementering af ny teknologi. Hun har over 7 års ledelseserfaring som bl.a. økonomicenterchef. Derudover er hun uddannet fra DTU Board Education og censor i De Erhvervsøkonomiske Censorkorps.

 

Tilmelding

6 dage ca. kl. 09:00 - 16:00
21.400 kr. ekskl. moms

Oftest stillede spørgsmål

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om hvordan du får en realkompetencevurdering

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Hvad opnår jeg ellers fra kurset? 

Mit Lederskab
Når du tilmelder dig et kursus, får du adgang til Mit Lederskab i 6 måneder helt gratis. I Mit Lederskab får du online lederinspirationsmøder, individuel uddannelsessparring og adgang til artikler, video og podcasts om ledelse.

Læs mere om  Mit Lederskab

Hvordan ønsker du at sammensætte dit uddannelsesforløb?


Er du i tvivl om, hvilken uddannelse der er bedst for dig, og hvordan du skal sammensætte den? Vi hjælper altid gerne med at skræddersy en uddannelsesplan, der passer til dine ønsker og behov.

Ring til 7874 7810 eller bestil et opkald

Bestil et uforpligtende opkald

Ja tak, ring mig op

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (15)